4 Ağustos 2012 Cumartesi

Number1 Fm dinle

Ülkemizde son yıllarda radyo artışlarında arz talep ilişkisiyle radyolar internet alemine girmiş durumda. Çoğu radyo internet üzerinde yayın yapmaya başladı. Radyo sunucuları üzerinden yayın yapmaktalar. Tabii her sitenin farklı radyo sunucusu ve sitesi olduğu için farklı sitelere girip dinlemek zorunda kalabiliyoruz. Bu durumu çözen müthiş bir site var. Number1 FM sitesi bütün radyoları tek tek derleyip bir site haline getirmiş. Her radyoya tek tıkla ulaşabilir ve tek tıkla diğer radyoya geçebilirsiniz. Aynı zamanda analog ve telefonlar vericileri için ücretsiz olarak size fmleride sunuyor. Buradaki fmleri , alıp taşınabilir cihazlarınızda dinleyebilirsiniz.

Sitede herhangi bir sorunla karışlaşmazsınız karşılasanız bile anında yöneticilerle irtibata geçip sorunu hallettirebilirsiniz. Bu ücretsiz radyo dinleme sitesinin amacı, bütün ücretsiz radyoları bir site altında toplayıp size daha kaliteli hizmet vermek güdüsüdür.
Radyo dinlemek sanıldığı kadar geri kalmışlık göstergesi değildir. Number1 FM Aksine müziğe doymaktır. Müziğe doyduğunuz zaman ruhunuzda beslenmiş olacaktır. Ruhunuz beslendiğinde psikolojinizde düzelecektir, bu yüzden radyo dinlemeyi alışkanlık haline getirmenizde sizin yararınıza olacaktır.

3- Size şimdi bir site tanıtacağız, bu site radyoları düzenli hale getirip size tek bir siteden radyo dinleme imkanı sunan bir site. Çok fazla kullanıcısı olmasına rağmen bu sitede herhangi bir çöküş meydana gelmiyor. İlgili, düzenli ve tertipli yapısı kullanıcısına hizmet vermekte. Bu sitede neler yapabiliri ;
1-)Ücretsiz radyo dinleyebilirsiniz
Evet ücretsiz radyo dinlemek mümkün, istediğiniz her an hemde
2-)Radyolar arası geçiş
Radyolar arası hızlı geçiş yapabilirsiniz.
3-)Reklamları rahatsız etmez
Reklamları kesinlikle kullanıcıyı rahatsız etmez.
Bu site bu 3 özelliği barındıran bir ücretsiz radyo dinleme sitesi. Radyo dinleyicisinden kesinlikle hiçbir ücret talep etmeyen bir site.
Ücretsiz radyo dinlemek için Numberone FM adresini ziyaret etmek sizin için faydalı olacaktır. Yukarıda yazdığımız bu 3 özellik sadece bu sitede mevcut. Güzel tasarımı ve ilgililerinin her an online olması sizin için müthiş bir kaçırılmayacak müthiş bir fırsat. Online radyo dinlemek sandığınız kadar zor bir şey değil artık internet ve radyo yayını yapan siteler sayesinde.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder